Publicaties

Hier vind je een overzicht van mijn publicaties in de verschillende media.

Lezen

Klik hier voor alle tekst publicaties.

Luisteren

 • Marokkaanse imams tegen radicalisering

  Marokkaanse imams tegen radicalisering

  Marokkaanse imams proberen hun steentje bij te dragen aan het tegengaan van de radicalisering van moslimjongeren in Europa. Preken in Europa Niet alleen kwamen Marokkaanse imams, die preken in verschillende …Lees meer »
 • Leven en dromen van migranten in Marokko

  Leven en dromen van migranten in Marokko

  Ruim een jaar geleden startte Marokko een project om het probleem van het grote aantal illegale migranten in het land aan te pakken. Achttienduizend van hen kregen een verblijfsvergunning en …Lees meer »
 • Duurzame energie

  Duurzame energie

  Nederland en Marokko gaan kennis delen op het gebied van duurzame energie. Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken tekende vandaag een overeenkomst in Rabat met de Marokkaanse minister van Energie …Lees meer »
 • Nederlandse kaasfabriek in Marokko

  Nederlandse kaasfabriek in Marokko

  De populariteit van Nederlandse kaas reikt tot ver buiten onze grenzen. Zelfs tot in Marokko waar in iedere supermarkt wel Hollandse kaas te vinden is. Een gat in de markt, …Lees meer »
 • Minister Liliane Ploumen in Marokko

  Minister Liliane Ploumen in Marokko

  Minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking was op werkbezoek in Marokko. Dichtbij Nederland belt met correspondent Sjoukje Rietbroek die de hele dag met de minister Ploumen heeft doorgebracht.Lees meer »
 • Reportage: Gourougou

  Reportage: Gourougou

  Duizenden vluchtelingen vertrekken wekelijks in gammele bootjes van Noord Afrika naar het vasteland van Europa, in de hoop op een beter bestaan. In het noorden van Marokko ligt een andere …Lees meer »
Klik hier voor alle audio publicaties.